Babagan Kita

EMATE Elektronika CO., LTD

deswd8uu

Profil Perusahaan

EMATE Elektronika CO., LTD didegaké ing wulan Maret 2012. Iki minangka perusahaan manufaktur miturut EMATE Group. Perusahaan iki nggunakake luwih saka 400 wong lan dununge ing Fuzhou, Provinsi Fujian, kutha pesisir ing sisih kidul-wétan China, kanthi industri modern 6.000 meter persegi. Fokus ing R&D, manufaktur, lan segmen bisnis penjualan ekspor OEM / ODM saka lingkungan urip omah EMATE Group sing ngawasi produk elektronik.

9

Taun

400

Pegawe

6.000

Produk Kita

EMATE Elektronika CO., LTD. minangka perusahaan teknologi tinggi sing nggabungake R&D, manufaktur, ekspor lan e-commerce lintas batas. Wis pirang-pirang taun, perusahaan iki duwe spesialisasi ing desain lan pabrik ngawasi lingkungan urip ing omah produk elektronik, produk elektronik kontrol daya, produk elektronik ngawasi keamanan, lan produk elektronik kontrol irigasi kebon.

GHRTG

Bisnis Utama Perusahaan

Manufaktur 1.OEM / ODM lan ekspor produk elektronik urip ing omah
2. Riset, desain lan pangembangan produk elektronik sing nyoba lingkungan omah
3. Riset, desain lan pangembangan produk elektronik kontrol listrik ing omah
4. Riset, desain lan pangembangan irigasi kebon omah produk elektronik
5. Riset, desain lan pangembangan produk elektronik kontrol keamanan omah
6. Riset, desain lan pangembangan produk sistem omah sing cerdas adhedhasar teknologi cloud platform

Lokasi Perusahaan

Kantor pusat perusahaan kasebut dununge ing Zona Industri Tenaga Serikat Nomer 15 Jinzhou North Road, Kota Fuzhou. Departemen keuangan, R&D lan sales kasedhiya ing kene. Wis lingkungan kantor sing kepenak, aula pameran skenario lan ruang konferensi multifungsi. Perusahaan iki duwe tim penjualan perdagangan luar negeri sing profesional, lan tim riset lan pangembangan teknologi rekayasa sing kuwat kalebu desain piranti lunak, desain perangkat keras elektronik, desain teknik struktural, desain pembentuk cetakan, lan desain industri.

Kauntungan Kita

Emate duwe kaluwihan teknologi inti unik ing teknologi sensor deteksi lingkungan, desain piranti lunak sing dipasang, teknologi transmisi RF lsp., Ngerteni tarif gaweyan> 70%. Kanthi macem-macem sertifikat lan paten, kita misuwur ing antarane merek profesional lan supermarket chain ing saindenging jagad.