Kauntungan Perusahaan

Keuntungan Inti Perusahaan

Perusahaan kasebut duwe kaluwihan teknologi inti unik ing teknologi sensor deteksi lingkungan, desain piranti lunak sing dipasang, teknologi transmisi RF, Bluetooth, riset lan pangembangan aplikasi teknologi sambungan WIFI Internet. Kajaba iku, perusahaan kasebut nyambungake karo pasar ngarep liwat pusat R&D lan pusat penjualan, nyedhot teknologi canggih lan konsep manajemen desain, lan ngembangake produk sing nyukupi kebutuhan pasar internasional lan nyedhiyakake kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.

number 1

Teknologi

number (1)

Adol

Tim penjualan perusahaan kasebut duwe pengalaman sugih ing dodolan perdagangan internasional. Produk kasebut wis mlebu saluran penjualan utama ing Eropa lan Amerika. Kita kerja sama karo merek profesional sing misuwur ing Eropa lan Amerika, kayata merek internasional LEXON, OREGON, BRESSER, lsp., Lan duwe kemitraan bisnis sing cedhak karo supermarket chain kayata: ALDI, LIDL, REWE, lan liya-liyane. perusahaan wis nggawe tim sales merek internasional kanggo nanggepi perubahan lingkungan pasar, nggawe pola penjualan perdagangan internasional OEM / ODM lan penjualan merek internasional.

Perusahaan duwe kapabilitas manajemen rantai pasokan sing kuat lan integrasi vertikal saka manufaktur, saka manufaktur cetakan, cetakan injeksi plastik, cetakan layar semprotan, pengelasan elektronik, ikatan tambalan kanggo kumpulan produk sing wis rampung. Tingkat sing digawe dhewe wis tekan luwih saka 70%.

number (2)

Rantai Pasokan

Sertifikat Perusahaan

Perusahaan entuk sertifikasi sistem mutu ISO: 9001 lan sertifikasi tanggung jawab sosial komersial BSCI.

Produk macem-macem perusahaan wis disertifikasi dening sertifikasi keamanan CE, RED / R & TTE, ROHS, REACH, GS, FCC, UL, lan ETL sing ketat banget ing kontrol kualitas ing Eropa lan Amerika.

Tim teknik teknis perusahaan wis entuk paten desain industri, paten model utilitas, paten penemuan teknologi, lan paten hak cipta piranti lunak.

图片1
etewt

Strategi Bakat Perusahaan

Budidaya Bakat

Ing proses panyiapan lan pangembangan, perusahaan iki menehi wigati banget kanggo ngenalake lan ngetrenake talenta, lan nggawe mekanisme pangembangan dual-saluran kanggo bakat profesional lan teknis lan talenta manajemen lan operasi. Saiki, perusahaan duwe manajemen profesional berkualitas tinggi, efisiensi tinggi lan berpengalaman, lan tim riset lan pengembangan rekayasa sing kuwat kalebu desain piranti lunak, desain perangkat keras elektronik, desain teknik struktural, desain pembentuk cetakan, desain industri.

Misi Perusahaan

Ing Emate, kita duwe komitmen kanggo pengembangan lan produksi produk elektronik omah sing cerdas kanthi kekuwatan inovasi teknologi, supaya wong bisa urip kanthi luwih apik, luwih trep lan luwih cerdas. Iki uga misi sing dikepengini perusahaan wiwit didegake.

Visi Perusahaan

Perusahaan bakal ngetutake filosofi bisnis "inovasi lan pangembangan, orientasi pelanggan, kacepetan lan semangat, kejujuran lan integritas", kanthi "inovasi ilmiah lan teknologi" minangka daya saing inti, kanggo nggawe Emate Electronics Co., Ltd. perusahaan industri fokus ing produk elektronik omah sing cerdas.