Hubungi Kita

Emate Electronics Co. Ltd.

Alamat

4 / F, Bldg 2, No.71 Yangqi Road, Fuwan Industrial Area, Cangshan District, Fuzhou, China

Telpon

0591-28059268

0591-28059267

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita