Tur Pabrik

Lokasi Pabrik Perusahaan

Basis produksi perusahaan iki dununge ing 4 / F, Bldg 2, No.71 Yangqi Road, Fuwan Industrial Area, Cangshan District, Fuzhou, China, kanthi 28.000 meter persegi pabrik industri modern. Tanduran industri modern kalebu cetakan, injeksi plastik, stamping logam, lokakarya lukisan, lokakarya SMT lan lokakarya ngrakit produk, peralatan elektronik lan jalur perakitan. Perusahaan kita kuwat banget ing manajemen rantai suplai, produksi integral lan manufaktur.

GHRTG
FWF
SMT3
FDE
SAAA
SMT