Thermometer Pawon Backlit Lipat Kanthi Multi Fungsi

SKU #:E0369T

Kita ngerti sampeyan peduli karo para pelanggan kaya sing peduli karo sampeyan, mula kita menehi alat thermometer pawon sing paling apik kanggo nyedhiyakake kabeh kebutuhan para pelanggan sing bisa utawa ora bisa dipikirake. Iki bisa digunakake kanggo ndeteksi suhu panganan utawa pembuka utawa pandhuan suhu. Tombol push sing gedhe ing ngarep nggawe gampang kepenak entuk kabeh fungsi kanggo memenuhi kebutuhan pelanggan. Pegangan ergonomis bakal nggawe dheweke rumangsa nyekel tangane dhewe. Pedoman suhu sing ditulis kanthi apik yaiku desain sing paling apik sing menehi rahasia marang para pelanggan nalika nampilake panganan gourmet kanthi gampang. Dheweke bakal tresna sampeyan karo desain iki! Kanthi cahya latar mburi oranye, pelanggan bisa maca ing wayah wengi peteng utawa awan sing surem. Standar paling dhuwur sajrone produksi, nanging uga bisa kalibrasi maneh. Ana akeh pilihan kanggo nyimpen termometer lipat iki kanthi bener, ora bakal dadi cara pangguna sing paling teratur.


Detail Produk

Spesifikasi Produk

Solusi Dhukungan

main_02

-Aku uji coba stainless steel lempitan kelas (180 °)
-Tampilan suhu ing ℃ / ℉
-Kalibrasi suhu manual
-Tata lampu latar
-Catatan Max / Min kanggo suhu
-Panunjuk suhu masak
-Fungsi pembuka Handy
-Fungsi mati otomatis
-Tekan tombol: ON / OFF, HOLD, UP / ℃ / ℉, mudhun / MEM
-IP67 dirating anti banyu
-Kelas pelindung ABS sing tahan
-Ngantung tembok / magnet dipasang


Range Suhu

-50~300(-58~572)

Materi

ABS kasus

Probe panganan stainless steel

Konsumsi Daya

1 CR2032 (klebu)

Ukuran

38 x 16 x 304mm

Paket

Kothak Kado

Paket kalebu:

Panganan Termometer x 1pc

Manual Instruksi x 1pc

Solusi

Kanthi tim R&D sing kuwat lan rantai pasokan sing integrasi vertikal, Emate minangka pemasok andal sing nyedhiyakake layanan OEM / ODM, sing mesthi ngirim barang kanthi kualitas apik lan kanthi efisien.

 

FAQ Pelanggan

1. T: Apa regane?
A: Rega fluktuasi saben panjaluk rinci lan faktor pasar liyane. Kita bakal ngirim sheet penawaran sing dianyari sawise perusahaan ngubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

2. T: Apa sampeyan duwe jumlah pesanan minimal?
A: Ya, pesanan minimum order yaiku 1000-2000 pcs kanggo nyukupi sarat MOA: $ 15000.

3. T: Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing relevan?
A: Ya, bahan kasebut tundhuk standar CE, RoHS lan FCC. Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

4. T: Apa rata-rata wektu pimpinan?
A: Sampel wektu timbal: 3-5 dina kerja.
Wektu produksi utama: 55 dina sawise kuitansi deposit.

5. T: Apa istilah pembayaran?
A: Simpenan 30% sadurunge lan saldo 70% tumrap salinan BL.

6. T: Apa sampeyan nawakake layanan label pribadi sing disesuaikan?
A: Ya, sampeyan bisa ngatur logo dhewe ing produk lan ing kemasan.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita