Papat Seri Produk

time

Potongan Wektu

Kalebu jam mejo, jam tembok, jam padusan, jam proyeksi, jam radio, jam perjalanan, jam analog lsp;

Time Pieces
weather

Stasiun Cuaca

Kalebu stasiun cuaca dhasar, stasiun cuaca warna, stasiun cuaca multi-kanal, gauge ran lsp;

Weather Station
weather

Thermo-Hygrometer

Kalebu thermo-hygrometer dhasar, stasiun thermo-hygro nirkabel, termo-hygrometer lsp;

Thermo-hygrometer:
weather

Thermometer Pangan

Kalebu termometer panganan sing ora bisa dilipat lan termometer panganan sing bisa dilipat.

Food thermometer