Didol Hygrometer Digital Thermometer Digital

SKU #:


Detail Produk

Solusi Dhukungan

Model Ora.:
E0387TH
Werna:
Ireng / putih
Fitur
1. Suhu lan asor ing jero ruangan
2. Tampilan suhu ing ℃ / ° F
3. Rentang termometer njero ruangan: -10 ℃ ~ + 50 ℃ (+ 14 ° F nganti 122 ° F)
4. Hibrometer njero ruangan (0,1% -99,9%)
5. Indeks level kenyamanan
6. Ukuran: 58.2 * 14 * 58.2mm
7. Masang alternatif: tembok gantung / meja ngadeg / magnetik nempel
8. Konsumsi daya:
     1 * Baterai CR2032 (kalebu)

Solusi

Kanthi tim R&D sing kuwat lan rantai pasokan sing integrasi vertikal, Emate minangka pemasok andal sing nyedhiyakake layanan OEM / ODM, sing mesthi ngirim barang kanthi kualitas apik lan kanthi efisien.

 

FAQ Pelanggan

1. T: Apa regane?
A: Rega fluktuasi saben panjaluk rinci lan faktor pasar liyane. Kita bakal ngirim sheet penawaran sing dianyari sawise perusahaan ngubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

2. T: Apa sampeyan duwe jumlah pesanan minimal?
A: Ya, pesanan minimum order yaiku 1000-2000 pcs kanggo nyukupi sarat MOA: $ 15000.

3. T: Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing relevan?
A: Ya, bahan kasebut tundhuk standar CE, RoHS lan FCC. Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

4. T: Apa rata-rata wektu pimpinan?
A: Sampel wektu timbal: 3-5 dina kerja.
Wektu produksi utama: 55 dina sawise kuitansi deposit.

5. T: Apa istilah pembayaran?
A: Simpenan 30% sadurunge lan saldo 70% tumrap salinan BL.

6. T: Apa sampeyan nawakake layanan label pribadi sing disesuaikan?
A: Ya, sampeyan bisa ngatur logo dhewe ing produk lan ing kemasan.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita