Hygrometer Portabel Thermo Portabel Ringan Kanthi Indikator Tingkat Nyaman

SKU #:E0345TH

Yen sampeyan pengin nggedhekake macem-macem kanthi nambahake prekara sing sederhana lan praktis, regane murah nanging bisa ngasilake penjualan, priksa ukuran suhu digital digital ringan sing bisa ngukur suhu lan asor uga menehi indikasi level kenyamanan. Beda karo pesaing kita sing ngilangi fungsi penting supaya bisa ngirit biaya, prioritas utama Emate yaiku nawakake produk sing bisa nyukupi kebutuhan pelanggan. Mula, kita uga menehi pilihan pangguna kanggo ngoper antarane Celsius lan Fahrenheit uga indikator level kenyamanan ing LETTER LENGKAP. Duwe ukuran 46 * 16 * 62.5mm, pangguna bisa nggawa ing papan sing dikarepake. Kanthi bolongan sing digantung, kickst uga magnet, para pelanggan bisa tuku sawetara kanggo macem-macem kamar / lokasi kanthi permukaan logam utawa platform utawa tembok sing rata sing dipasang.


Detail Produk

Spesifikasi Produk

Solusi Dhukungan

Lightweight Portable Thermo Hygrometer With Comfort Level Indicator02

-Ukuran portabel ringan
-Tampilan suhu ing ℃ / ℉
-Tampilan kasetyan
-Indikator level nyaman ing LETTER LENGKAP
-Tutup id / id Didhelikake ing kompartemen batere
-Ngantung tembok / meja ngadeg / tancep magnet
-Dimensi: 46 * 16 * 62.5mm
-Ukuran suhu: 0 ℃ ~ 50 ℃ (32 ℉ ~ 122 ℉)
-Kisar sawetara: 20-95%
-Ponsumsi listrik: 1 * CR2032 (kalebu)


Rentang Suhu Indoor

0 ℃ ~ 50 ℃ (32 ℉ ~ 122 ℉)

Asor ing jero ruangan Kisaran

20% - 95%

Materi

Materi ABS

Konsumsi Daya

1 CR2032 (klebu)

Ukuran

46 x 16 x 62.5mm

Paket

Kothak Kado

Paket kalebu:

Thermometer Hygrometer x 1pc

Manual Instruksi x 1pc

Solusi

Kanthi tim R&D sing kuwat lan rantai pasokan sing integrasi vertikal, Emate minangka pemasok andal sing nyedhiyakake layanan OEM / ODM, sing mesthi ngirim barang kanthi kualitas apik lan kanthi efisien.

 

FAQ Pelanggan

1. T: Apa regane?
A: Rega fluktuasi saben panjaluk rinci lan faktor pasar liyane. Kita bakal ngirim sheet penawaran sing dianyari sawise perusahaan ngubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

2. T: Apa sampeyan duwe jumlah pesanan minimal?
A: Ya, pesanan minimum order yaiku 1000-2000 pcs kanggo nyukupi sarat MOA: $ 15000.

3. T: Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing relevan?
A: Ya, bahan kasebut tundhuk standar CE, RoHS lan FCC. Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

4. T: Apa rata-rata wektu pimpinan?
A: Sampel wektu timbal: 3-5 dina kerja.
Wektu produksi utama: 55 dina sawise kuitansi deposit.

5. T: Apa istilah pembayaran?
A: Simpenan 30% sadurunge lan saldo 70% tumrap salinan BL.

6. T: Apa sampeyan nawakake layanan label pribadi sing disesuaikan?
A: Ya, sampeyan bisa ngatur logo dhewe ing produk lan ing kemasan.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita