Warta

  • Apa pengaruh cuaca ing kita

    Pengaruh cuaca utamane dipérang dadi sepuluh kategori ing ngisor iki: 1. Ing cuaca ekstrem kayata topan lan tsunami, masarakat ora bisa lelungan malah mbebayani produksi lan urip; 2. Sajrone mangsa garing lan banjir, iki bakal mengaruhi produksi pertanian, yaiku ...
    Waca liyane
  • Emate bakal rawuh ing Pameran Perdagangan E-Niaga E-Niaga 2021 China ing Sep.24-26

    Pameran E-commerce lintas negara China minangka pameran perdagangan tenaga 6-e-commerce lintas batas kanggo nggandhengake pabrikan Tiongkok lan konsumsi global, lan nggabungake sumber daya ekologi e-commerce lintas-wates sing berkembang pesat. Dianakaké kaping pindho saben taun ing musim semi lan musim gugur, kanthi pameran ...
    Waca liyane
  • Tips to get away from danger after rainstorm and flood!

    Tips kanggo uwal saka bebaya sawise badai udan lan banjir!

    Coba delengen maneh! Saka 08:00 tanggal 20 nganti 06:00 tanggal 21 Juli 2021, ana badai udan deres ing tengah lan sisih lor Henan, lan badai udan deres (250-350 mm) kedadeyan ing sawetara wilayah Zhengzhou, Xinxiang, Kaifeng, Zhoukou, Jiaozuo, lsp. Wilayah Zhengzhou yaiku 500 ~ 657 mm; rainfa saben jam maksimal ...
    Waca liyane
  • Emate will attend 2021 China Cross-Border E-Commerce Trade Fair at August 15-17, 2021

    Emate bakal rawuh ing Pameran Perdagangan E-Niaga Lintas-Border China 2021 ing tanggal 15-17 Agustus 2021

      Pameran E-commerce lintas negara China minangka pameran perdagangan tenaga 6-e-commerce lintas batas kanggo nggandhengake pabrikan Tiongkok lan konsumsi global, lan nggabungake sumber daya ekologi e-commerce lintas-wates sing berkembang pesat. Iki dianakake kaping pindho saben taun ing musim semi lan musim gugur, kanthi ...
    Waca liyane
  • How Does Cross-Border E-commerce Survive Under the Epidemic?

    Kepiye E-commerce Cross-Border bisa Urip Ing Epidemi?

    Bubar iki, warta "Globalegrow E-commerce wis diajokake bangkrut lan reorganisasi" muncul ing telusuran panas Internet. Salah sawijining sebab kenapa perkara iki narik perhatian akeh yaiku Globalegrow minangka anak perusahaan duweke kabeh cros A-share sing didaftar ...
    Waca liyane
  • Summer Solstice Is Here

    Solstice Musim Panas Ana

    Kita miwiti solstis musim panas taun iki ing tanggal 22 Juni 13 tanggalan lunar. Solstice musim panas minangka istilah surya pisanan sing ditemtokake ing rong puluh patang surya, sing tegese wiwitan cuaca panas kanthi resmi, banjur swasana saya panas. ...
    Waca liyane
  • Safe Minimum Cooking Temperatures Guide

    Pandhuan Suhu Cooking Minimal sing Aman

    "Werna, aroma, lan rasa" minangka faktor pertama sing dianggep wong nalika milih panganan. Werna, aroma, lan rasa asring ditemtokake kanthi cara masak panganan. "Laporan Riset Diet Total Pertama" sing diterbitake dening Pusat Keamanan Pangan Hong Kong nyatakake yen ...
    Waca liyane
  • Key of Designing Consumer Electronics Products

    Kunci Desain Produk Elektronik Konsumen

    Produk elektronik konsumen nuduhake produk elektronik sing dirancang kanggo aplikasi konsumen lan gegandhengan karo urip, kerja, lan hiburan. Tujuan produk elektronik kasebut yaiku supaya para konsumen bisa milih, nggunakake lan seneng kanthi bebas. Kanthi ...
    Waca liyane
  • Trend Analysis on Packing of Consumer Electronics

    Analisis Tren babagan Paket Elektronik Konsumen

    Ringkesan Kesinambungan wis dadi dhaptar utama, kanthi merek wiwit nyuda panggunaan plastik lan milih bahan sing ramah lingkungan. Fokus ing fungsi nggawe bungkus luwih gampang dibukak. Microsoft nuntun kemasan ...
    Waca liyane
  • New Employee Orientation (Apr.-May)

    Orientasi Karyawan Anyar (Apr.-Mei)

    Halo, Kanca Anyar! Ing antarane Musim semi lan Musim Panas, kanca-kanca anyar saka kabeh arah teka lan kumpul ing Emate Group wiwit April nganti Mei, lan banjur mabur menyang departemen lan jabatan sing beda. Halo, kolega anyar, seneng ketemu sampeyan! "Sapa aku, aku saka ngendi, apa ...
    Waca liyane
  • SEMI: Global 8-inch fab production capacity surges, and China Mainland will lead the world in production capacity

    SEMI: Kapasitas produksi produksi 8-inci global mundhak, lan China Daratan bakal ndadekake kapasitas produksi jagad

    Bubar iki, SEMI ngluncurake "laporan prospek 200mm fab" (sabanjure diarani laporan). Laporan kasebut nuduhake manawa kapasitas pabrikan 8 inci bakal ditambah 17% saka taun 2020 dadi 2024, tekan rekor paling dhuwur 6,6 yuta wafer saben wulan. Sajrone 2012-2019, peralatan e ...
    Waca liyane
  • Orders for Consumer Electronic Products Surge!

    Pesenan kanggo mundhak produk elektronik konsumen!

    Ledakan elektronik konsumen ing taun 2020! Kategori evergreen salib tapel wates dadi barang sing paling populer saiki. Jauh sadurunge blowout iki, produk elektronik konsumen wis misuwur banget, nyumbang bagean paling gedhe 22% saka penjualan e-commerce ritel AS ing taun 2020. eM ...
    Waca liyane