Kunci Desain Produk Elektronik Konsumen

R0ee9aa82a9dccd8fb758edce37fdda06 (1)

Produk elektronik konsumen nuduhake produk elektronik sing dirancang kanggo aplikasi konsumen lan gegandhengan karo urip, kerja, lan hiburan. Tujuan produk elektronik kasebut yaiku supaya para konsumen bisa milih, nggunakake lan seneng kanthi bebas. 

 

Kanthi pangembangan lan perbaikan pasar produk elektronik konsumen terus-terusan, persaingan ing pasar produk elektronik dadi saya galak. Pasar kasebut nduwe sarat banget kanggo desain, teknologi inti, bahan, lan tampilan produk anyar.

 

cmf-design-the-fundamental-principles-of-colour-maModel mikir sing bener kanggo desain produk elektronik konsumen kudu CMF. Dadi apa sejatine CMF? CMF minangka inisial Warna, Materi, lan Rampung. Iki minangka ringkesan sederhana saka telung aspek warna produk, bahan, lan perawatan permukaan. Desain CMF tumindak ing obyek desain, lan nyambung lan sesambungan karo bagean persepsi sing jero ing antarane obyek desain lan pangguna. Umume digunakake ing desain produk kanggo ngrampungake rincian obyek desain kayata warna, materi, lan proses. Iki minangka komponen penting kanggo desain produk.

 

Suwe-suwe, teknik desain produk elektronik konsumen wis suwe ditindakake kanthi selaras karo pamikiran desain tradisional. Desainer biasane ngetutake proses desain iki: kreativitas produk - sketsa - modeling - model prototipe. Ing proses kaya ngono, desainer kudu mikir kanthi tenanan lan terus maju kerja.

 

Nalika ngrancang produk, pertimbangan pisanan saka desainer biasane katon ing produk, nanging para desainer asring ngerti manawa sawise produk rampung, ora ana proses utawa dhukungan materi sing cocog, utawa ora ana warna sing bisa cocog karo temperamen produk. Faktor kasebut ing njaba noto produk ngganggu nggawe produk sing sampurna.

 

Saiki, akeh desainer sing isih nggunakake teknik desain tradisional iki. Nanging, pangowahan gaya murni iki uga nyebabake beda produk dadi luwih cilik lan luwih cilik, lan cara nggawe desain saka perspektif CMF mbaka sethithik dadi mode mikir desain elektronik konsumen saiki. Ing kene ing Emate, tim desain makarya raket karo departemen teknik kanthi cetakan kerja CMF. Kanthi kerjasama sing cedhak iki, kita bisa nggawe model anyar saka konsep kanthi efektif. Ing ngisor iki sawetara model anyar sing dirancang.

 


Wektu kiriman: Jun-16-2021