Emate bakal rawuh ing Pameran Perdagangan E-Niaga Lintas-Border China 2021 ing tanggal 15-17 Agustus 2021

fair

 

Pameran E-commerce lintas negara China minangka pameran perdagangan tenaga 6-e-commerce lintas batas kanggo nggandhengake pabrikan Tiongkok lan konsumsi global, lan nggabungake sumber daya ekologi e-commerce lintas-wates sing berkembang pesat. Diselenggarakake kaping pindho saben taun ing musim semi lan musim gugur, kanthi pameran musim semi ing Fuzhou ing wulan Maret lan pameran musim gugur ing Guangzhou ing wulan Agustus.

 

Emate Electronics Co., Ltd minangka pabrikan lan perancang produk elektronik digital berkualitas tinggi adhedhasar ing Fuzhou, China. Kita ngrancang, ngembang, nggawe lan adol macem-macem produk elektronik digital, kalebu stasiun cuaca, thermo-hygrometers lan jam. Kanthi adil, kita bakal nampilake kabeh seri produk elektronik digital kalebu penjualan panas lan sawetara model kedatangan anyar, lan penjualan bakal kasedhiya kanggo mangu keraguan sampeyan. Sugeng rawuh ing stan kanggo ngerti luwih akeh babagan produk lan miwiti kerjasama.

 

 

Nomer Booth: 9.3A09-10, 9.3B15-16.

 

Tanggal: 15-17 Agustus 2021

 

Sugeng rawuh ing kita!


Wektu kiriman: Jul-30-2021