Jam Weker Smart

SKU #:E0356ST

Desain cerdas, gampang ditindakake. Iki nuduhake wektu, wulan, tanggal lan suhu saiki kanthi cetha. Fungsi weker kanthi tundha uga kasedhiya. Jam iki mbutuhake 2 batere “AAA” supaya bisa digunakake, sampeyan bisa mutusake adol nganggo utawa tanpa batere.

Detail Produk

Solusi Dhukungan

· Wektu saiki ing 12 / 24h

· Trek tanggalan wulan, tanggal

· Tampilan suhu njero ruangan ing ℃ / ℉

· Weker kanthi fungsi tundha

· Lampu mburi

· Ukuran: 81 * 37 * 72mm

· Suhu suhu: -10 ℃ ~ 50 ℃ (14 ℉ ~ 122 ℉)

· Konsumsi daya: 2 * Baterai AAA

· Papan panggonan: meja ngadeg

Solusi

Kanthi tim R&D sing kuwat lan rantai pasokan sing integrasi vertikal, Emate minangka pemasok andal sing nyedhiyakake layanan OEM / ODM, sing mesthi ngirim barang kanthi kualitas apik lan kanthi efisien.

 

FAQ Pelanggan

1. T: Apa regane?
A: Rega fluktuasi saben panjaluk rinci lan faktor pasar liyane. Kita bakal ngirim sheet penawaran sing dianyari sawise perusahaan ngubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

2. T: Apa sampeyan duwe jumlah pesanan minimal?
A: Ya, pesanan minimum order yaiku 1000-2000 pcs kanggo nyukupi sarat MOA: $ 15000.

3. T: Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing relevan?
A: Ya, bahan kasebut tundhuk standar CE, RoHS lan FCC. Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

4. T: Apa rata-rata wektu pimpinan?
A: Sampel wektu timbal: 3-5 dina kerja.
Wektu produksi utama: 55 dina sawise kuitansi deposit.

5. T: Apa istilah pembayaran?
A: Simpenan 30% sadurunge lan saldo 70% tumrap salinan BL.

6. T: Apa sampeyan nawakake layanan label pribadi sing disesuaikan?
A: Ya, sampeyan bisa ngatur logo dhewe ing produk lan ing kemasan.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita