Jam Pancuran Button Tutul Kanthi Timer, Suhu Lan Asor

SKU #:E0007STH-V7

Waterproof for Water Splashes - Proteksi Ip54 saka arah apa wae lan nglindhungi lengkap saka kontak. Cocog kanggo umume lokasi. Penting kanggo digunakake ing ndhuwur kamar mandhi, bathil utawa wastafel minangka timer, sanajan ing kamar mandhi kanggo nglacak wektu lan ngirit banyu. Jam otomatis kanthi mundur total nganti 99mins. Tampilan Wektu 12/24 jam bisa diganti. Swara lan bening nanging ora bisa gawe tulen bisa keprungu ing kamar cedhak. Wong sing ngalami gangguan pendengaran entheng ora duwe masalah nalika krungu weker kasebut. Jam Digital iki kanthi Timer Layar Sentuh, Thermometer lan Hygrometer LELAKI lan STYLISH. Ditampilake ing kothak sing apik banget sing bakal nyenengake para pelanggan Cocog kanggo nglacak wektu nalika sampeyan jedhing ing kamar mandhi, uga masak ing pawon, sinau ing kantor, ngawasi wektu kelas, utawa mung olahraga. ngamati suhu ing njero ruangan lan asor.


Detail Produk

Spesifikasi Produk

Solusi Dhukungan

Touch Button Shower Clock With Timer, Temperature And Humidity

-Tahan percikan banyu
-Situs digit gedhe kanggo ndeleng sekilas
-Nalika saiki kanthi format 12/24 jam
-Kalendar nglacak wulan lan tanggal
-Tampilan suhu njero ruangan ing ℃ / ℉
-Tampilan asor njero ruangan
-Indikator level nyaman
-Fungsi Timer bakal cendhak tombol Motong
-Gantung gantung / tuwung nyedhot / meja ngadeg
-Dimensi: 110 * 28 * 106mm
-Konsumsi daya: 2 batre alkalin "AAA"


Rentang Suhu Indoor

-9~ 50 ℃ (158~ 122 ℉)

Ingdutawa asor Kisaran

20% - 95%

Jam

Format 12 utawa 24 jam

Materi

Materi ABS

Konsumsi Daya

2 “AAA”Batere alkali

Ukuran

110 x 28 x 106mm

Paket

Kothak Kado

Paket kalebu:

Pancuran jam x 1pc

Manual Instruksi x 1pc

Solusi

Kanthi tim R&D sing kuwat lan rantai pasokan sing integrasi vertikal, Emate minangka pemasok andal sing nyedhiyakake layanan OEM / ODM, sing mesthi ngirim barang kanthi kualitas apik lan kanthi efisien.

 

FAQ Pelanggan

1. T: Apa regane?
A: Rega fluktuasi saben panjaluk rinci lan faktor pasar liyane. Kita bakal ngirim sheet penawaran sing dianyari sawise perusahaan ngubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

2. T: Apa sampeyan duwe jumlah pesanan minimal?
A: Ya, pesanan minimum order yaiku 1000-2000 pcs kanggo nyukupi sarat MOA: $ 15000.

3. T: Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing relevan?
A: Ya, bahan kasebut tundhuk standar CE, RoHS lan FCC. Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

4. T: Apa rata-rata wektu pimpinan?
A: Sampel wektu timbal: 3-5 dina kerja.
Wektu produksi utama: 55 dina sawise kuitansi deposit.

5. T: Apa istilah pembayaran?
A: Simpenan 30% sadurunge lan saldo 70% tumrap salinan BL.

6. T: Apa sampeyan nawakake layanan label pribadi sing disesuaikan?
A: Ya, sampeyan bisa ngatur logo dhewe ing produk lan ing kemasan.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita