Stasiun Cuaca Pribadi Underground Cuaca

SKU #:E0340WST2H2R-V1

Plain durung apik kanthi kabeh data sing gampang dibaca sing penting kayata ramalan cuaca, wektu, weker, suhu njero ruangan / ruangan lan asor. Tombol kontrol dununge ing sisih tengen layar sing nggawe simulasi layar tutul telpon pinter kanggo nambah pengalaman pangguna. Ana cahya latar putih / amber / ungu / ijo / abang / biru. Tombol fisik sing ramah pangguna ing ndhuwur mbantu sampeyan ngontrol lampu latar kanthi gampang. Tampilan wektu otomatis liwat sinyal RC (DCF / MSF / JJY / WWVB) ora opsional. Nilai paling dhuwur lan paling murah dicathet kanggo mriksa kapan wae.


Detail Produk

Spesifikasi Produk

Solusi Dhukungan

Weather Underground Personal Weather Station03

-Tata LCD sing resik lan jelas supaya gampang diwaca
- Lampu latar putih / amber / ungu / ijo / abang / biru opsional
-Caran ramalan karo indikator titik beku
-Maca ing & suhu ruangan (℃ / ℉)
-In & hygrometer ruangan
-Max / Min cathetan kanggo maca thermo-hygro
-Rentang pangiriman: nganti 100 meter ing area sing mbukak
Jam -RC kanthi wektu DST dianyari
-Alarm karo fungsi tundha
-Kalendar nglacak wulan & tanggal
-Dhukung nganti sensor 3mm-hygro


Rentang Suhu Indoor 0 ℃ -50 ℃ (32 ℉ nganti + 122 ℉)
Jam Wektu atom (bisa dipateni)
Rentang Suhu ruangan -20 ℃ -60 ℃ (-4 ℉ nganti + 140 ℉)
Max Qty saka Transmitter Telung
Range Transmisi 100 meter ing area mbukak
Frekuensi 433,92 MHz
Rentang Asor Ing & Ruangan 20% - 95%
Materi Materi ABS
Konsumsi Daya Unit Utama: 3 batere alkalin "AAA"
Sensor Luar Ruangan: 2 batere alkalin "AA"
Ukuran Unit Utama: 140 x 24 x 89mm
Sensor Luar Ruangan: 38 x 19 x 100mm
Paket Kothak Kado
Isi Paket Stasiun Cuaca x 1pc
Sensor Luar ruangan x 1pc
Manual Instruksi x 1pc

Solusi

Kanthi tim R&D sing kuwat lan rantai pasokan sing integrasi vertikal, Emate minangka pemasok andal sing nyedhiyakake layanan OEM / ODM, sing mesthi ngirim barang kanthi kualitas apik lan kanthi efisien.

 

FAQ Pelanggan

1. T: Apa regane?
A: Rega fluktuasi saben panjaluk rinci lan faktor pasar liyane. Kita bakal ngirim sheet penawaran sing dianyari sawise perusahaan ngubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

2. T: Apa sampeyan duwe jumlah pesanan minimal?
A: Ya, pesanan minimum order yaiku 1000-2000 pcs kanggo nyukupi sarat MOA: $ 15000.

3. T: Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing relevan?
A: Ya, bahan kasebut tundhuk standar CE, RoHS lan FCC. Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

4. T: Apa rata-rata wektu pimpinan?
A: Sampel wektu timbal: 3-5 dina kerja.
Wektu produksi utama: 55 dina sawise kuitansi deposit.

5. T: Apa istilah pembayaran?
A: Simpenan 30% sadurunge lan saldo 70% tumrap salinan BL.

6. T: Apa sampeyan nawakake layanan label pribadi sing disesuaikan?
A: Ya, sampeyan bisa ngatur logo dhewe ing produk lan ing kemasan.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita