YMT-11
banner-shower clock (3)
YMT-2
YMT-3
  • about us

Napa Pilih Kita!

Napa Pilih Kita!

EMATE Elektronika CO., LTD. didegaké ing wulan Maret 2012. Iki minangka perusahaan manufaktur ing Grup EMATE. Perusahaan nggunakake luwih saka400 wong lan dununge ing Fuzhou, Provinsi Fujian, kutha gisik ing sisih kidul wetan China, kanthi industri modern saka 6.000 meter persegi.

 

Minangka anyar teknologi tinggi perusahaan nggabungake R&D, manufaktur, ekspor lan e-commerce lintas batas, perusahaan kasebut duwe spesialisasi ing desain lan produksi lingkungan urip omah sing ngawasi produk elektronik wiwit didegake.

 

Emate duwe inti unik kaluwihan teknologi ing teknologi sensor deteksi lingkungan, desain piranti lunak sing dipasang, teknologi transmisi RF lsp., sadhar a > 70% tarif digawe dhewe. Kanthi macem-macem sertifikat lan paten, kita uga misuwur ing antarane merek profesional lansupermarket rantai sak ndonya.

Warta & Acara

Warta & Acara